Новогодишна музичка честитка со хорот "Гласот на децата на Скопје", Александар и Дац (ВИДЕО)

Новогодишна музичка честитка со хорот “Гласот на децата на Скопје”, Александар и Дац (ВИДЕО)

Прочитајте повеќе

Со претставата „Хеда Габлер“ на Драмски театар, вечерва во Прилеп започнува 58. МТФ „Војдан Чернодрински“

Со претставата „Хеда Габлер“ на Драмски театар, вечерва во Прилеп започнува 58. МТФ „Војдан Чернодрински“

Претставата на скопскиот Драмски театар „Хеда Габлер“, во режија на Васил Христов, ќе го означи …