Обдукцијата е завршена, телото на Вања е предадено на семејството

Обдукцискиот наод треба да биде доставен до обвинителството, но оттаму нема да ги објават деталите за јавноста, поради сензитивноста на податоците. За јавноста ќе бидат достапни единствено причината и евентуално, времето на настапувањето на смртта

Прочитајте повеќе

Средба Битиќи – Смит: Обединетото Кралство и Северна Македонија имаат одлични економски односи и голем потенцијал за развој

Заменик-претседателот на Владата задолжен за економски прашања, координација со економските ресори и инвестиции, Фатмир Битиќи …