Од среда поевтино месо, млеко, зеленчук и овошје

Од среда поевтино месо, млеко, зеленчук и овошје

На листата која што ја подготвува Министерството за економија ќе се најдат стотици производи, коишто ќе ја имаат ознаката „гарантирана цена“. Се подготвува терен да поевтинат и пијалоците.

Извор: DW

Прочитајте повеќе

Владата подготвува закон, Унгарците „во прашалници“ за милијардата од Орбан за Мицкоски

Владата подготвува закон, Унгарците „во прашалници“ за милијардата од Орбан за Мицкоски

Премиерот Мицкоски најави 250 милиони евра од кредит од Унгарија за бизнисот, македонските стопанственици го …