OJO: Оформен предмет за негователката што им давала на деца да пушат цигара во градинка

OJO: Оформен предмет за негователката што им давала на деца да пушат цигара во градинка

Во Обвинителството информираат дека се преземаат и други дејствија, а предметот засега е во фаза на предистрага

Прочитајте повеќе

цук пожари

Во изминатото деноноќие регистрирани 22 пожари на отворено, осум сè уште се активни

Вкупно 22 пожари на отворено биле евидентирани во последното деноноќие, а од нив утрово се …