Општина Карпош доби буџет, блокадата на ВМРО-ДПМНЕ не успеа

Општина Карпош доби буџет, блокадата на ВМРО-ДПМНЕ не успеа

Градоначалникот Стевчо Јакимовски изјави дека сценаристот и режисерот Христијан Мицкоски кој е граѓанин на Општина Карпош, и кој се обидел да ја блокира Општината во којашто живее, улогата му ја доделил на актерот Роберт Вељановски, како главна улога

Прочитајте повеќе

Полициска акција во затворот Идризово

Полициска акција во затворот Идризово

Во најголемиот затвор ,,Идризово” во Скопје, денеска биле извршени претреси. Од обвинителството ја потврдуваат акцијата, …