Османи: Неодговорни политичари ризикуваат да ни се повтори грешката од Букурешт 2008

„Јас сум сигурен дека подоцна ќе најдеме решение бидејќи времињата не се од Букурешт 2008 година, но теоретски, ризикот е да изгубиме уште една декада”, истакна Османи

Прочитајте повеќе

Фондацијата Метаморфозис со конкурс за годишна награда „Илија Жупаноски“ за справување со дезинформации

Ќе бидат доделени две годишни награди во две категории: Најдобар новинарски труд, односно стручен труд …