Партиите од власта промовираа Манифест за преговорите со ЕУ, бараат обединетост

Партиите од власта промовираа Манифест за преговорите со ЕУ, бараат обединетост

Преку овој Манифест сите лидери на политичките партии се обврзуваат дека „ќе настојуваат пристапните преговори да завршат во најкраток можен рок, а притоа целосно заштитувајќи го идентитетот, традицијата, јазикот и општествените вредности на граѓаните“

Прочитајте повеќе

цук пожари

Во изминатото деноноќие регистрирани 22 пожари на отворено, осум сè уште се активни

Вкупно 22 пожари на отворено биле евидентирани во последното деноноќие, а од нив утрово се …