Претседател Стево Пендаровски

Пендаровски се откажа од претседателската пензија

Претставници на МВР и понатаму ќе се грижат за неговата безбедност, а тој ќе има и канцеларија со тројца соработници.

Извор: DW

Прочитајте повеќе

Георгиев бил фатен на дело со мито, Иџет Мемети е второосомничен

Обвинителство: Врховниот судија Георгиев бил фатен на дело со мито, Иџет Мемети е второосомничен

Јавен обвинител предложи притвор само за првоосомничениот кој е затекнат при извршување на кривичното дело, …