По нападите на Иран врз Израел МНР формира Кризен штаб за извлекување македонски граѓани

По нападите на Иран врз Израел МНР формира Кризен штаб за извлекување македонски граѓани

Според податоците со кои располагаат во МНР, во Израел има најмногу 40 до 50 македонски државјани меѓу кои и семејствата на нашиот дипломатски персонал во Тел Авив.

Прочитајте повеќе

Меѓународниот кривичен суд побара апсење на Бенјамин Нетанјаху и лидерот на Хамас

Меѓународниот кривичен суд побара апсење на Бенјамин Нетанјаху и лидерот на Хамас

Меѓународниот кривичен суд ги обвинува лидерите на Израел и Хамас за воени злосторства и злосторства …