По „стоти пат“ – Пендаровски никогаш не рекол дека Делчев е Бугарин

По „стоти пат“ – Пендаровски никогаш не рекол дека Делчев е Бугарин

Драган Ковачки во дебата на национална телевизија ја повтори „по стоти пат“ невистината дека актуелниот претседател Стево Пендаровски, којшто е и кандидат на претседателските избори 2024 година, изјавил дека Гоце Делчев е Бугарин

Прочитајте повеќе

Ковачевски се повлекува од претседателската функција во СДСМ, побара свикување Конгрес и организирање внатрепартиски избори (фото)

Ковачевски се повлекува од претседателската функција во СДСМ, побара свикување Конгрес и организирање внатрепартиски избори (фото)

На денешната седница на Извршниот одбор на СДСМ, претседателот Димитар Ковачевски го потврди повлекувањето од …