Пофалница за Џудо федерацијата

Пофалница за Џудо федерацијата на РСМ за посебен придонес во афирмацијата на Општина Кршево

По повод празникот 8-ми Септември, денот на ослободувањето на град Крушево и денот на Независноста на Македонија, Општина Крушево одржа Свечена Седница на Советот на Општината.
На седницата на ЏФСМ и беше доделена ПОФАЛНИЦА, ЗА ПОСЕБЕН ПРИДОНЕС во Афирмацијата на Општината Крушево во областа на спортот, за успешно организирање на Балканско Првенство во џудо за Кадети-ки.
Во името на ЏФСМ, наградата ја прими Селекторот на Ветераните Г-ин Киро Здравески.

Прочитајте повеќе

Дневната евтина струја се враќа утре за околу 200.000 домаќинства

Од утре од 13 до 15 часот домаќинствата ќе имаат на располагање и плаќаат дневна …