Политичарите и медиумите повторно паднаа на Шангајската листа

Политичарите и медиумите повторно паднаа на Шангајската листа

Две години по ред на јавноста ѝ се прикажуваат погрешни информации кога во прашање е рангирањето на македонските високообразовни установи на популарната Шангајска листа. Во дезинформирањето на граѓаните се вклучени и политичките партии и медиумите

Прочитајте повеќе

Кочанскиот Центар

Убиецот зад кочанскиот фемицид доби доживотна казна

Донесена е пресуда за кривичното дело Убиство извршено при родово базирано насилство и на свиреп …