Понеделник 29 април е неработен ден за сите граѓани

Понеделник 29 април е неработен ден за сите граѓани

Министерството за труд и социјална политика, соопштува дека понеделник, 29 април 2019 година, вториот ден на Велигден според православниот календар, е неработен ден за сите граѓани.

Прочитајте повеќе

Портокаловата фаза ги препоти граѓаните

Портокаловата фаза ги препоти граѓаните

Од ИЈЗ препорачуваат да се избегнува излегување и вршење напорна активност од 11 до 17 …