Пратеник на Левица искорна монитор и фрлаше документи кон Горан Мисовски (Видео)

Пратеник на Левица искорна монитор и фрлаше документи кон Горан Мисовски (Видео)

Од владејачката партија велат дека за дивеење во Собранието мора да има одговорност од пратениците на Левица, додавајќи дека СДСМ нема да дозволи сценаријата на проруската Левица да успеат

Прочитајте повеќе

Летово ќе биде пеколно, климатските промени си го наплатуваат данокот

Летово ќе биде пеколно, климатските промени си го наплатуваат данокот

Едни од најчестите индикатори на климатските промени се надминувањата на екстремните температурни вредности, а УХМР …