Прекинат работниот однос на привремено вработени во „Водовод и канализација“

Прекинат работниот однос на привремено вработени во „Водовод и канализација“

Како што е наведено во соопштението, потпишано од директорот Драган Илиевски, од Управниот одбор им се прекинати договорите на водоинсталатери, механичари, инженери, возачи, односно технички персонал од ЈП „Водовод и канализација“ кои со години работеле во ова претпријатие

Прочитајте повеќе

Мицкоски го објави составот на новата Влада, ќе има четири вицепремиери

Мицкоски го објави составот на новата Влада, ќе има четири вицепремиери

Мандатарот и лидер на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски го објави идниот состав на новата Влада. Вечерва …