Прес на портпаролите на Владата на РМ

Прес на портпаролите на Владата на РМ

Видео од редовната прес-конференција на портпаролите на Владата на РМ, Миле Бошњаковски и Муамет Хоџа:

Прочитајте повеќе

Богородица пожар

Затворен граничниот премин Богородица поради пожар, се преземаат мерки за гасење на пожарот

Се преземаат интензивни мерки за гасење на пожарот. Апел до сите граѓани да не се …