Пресудата за сопственикот на „Беса транс“ е за фалсификување исправа, а не за причините за несреќата

Пресудата за сопственикот на „Беса транс“ е за фалсификување исправа, а не за причините за несреќата

Овој случај, спротивно на она што се тврди во објавата што ја анализираме, не се однесува на причините за несреќата, чие утврдување е во надлежност на истражните органи во Бугарија. Ова го посочи и обвинителот Владимир Милошевски во изјава за медиумите и од скопскиот Кривичен суд

Прочитајте повеќе

цук пожари

Во изминатото деноноќие регистрирани 22 пожари на отворено, осум сè уште се активни

Вкупно 22 пожари на отворено биле евидентирани во последното деноноќие, а од нив утрово се …