Пријава за вработени во Агенција за администрација – примале мито за полагање и за вработување

Пријава за вработени во Агенција за администрација – примале мито за полагање и за вработување

Тројца вработени во Агенција за администрација, на одредени кандидати кои конкурирале за работа во државни институции им овозможиле успешно да го положат испитот за административен службеник, соопшти МВР

Прочитајте повеќе

Платата на премиерот е 140.450 денари, а на министрите по 115.540 денари

Платата на премиерот е 140.450 денари, а на министрите по 115.540 денари

Владата јавно ги објави платите на претседателот на Владата, како и на министрите. Според објавените податоци, највисока …