Програма на Фестивалот „Војдан Чернодрински“

Програма на Фестивалот „Војдан Чернодрински“

Програма на на 57. МТФ „Војдан Чернодрински“ – Прилеп

Прочитајте повеќе

Да се скратат часовите поради топлото време, препорачува МОН

Да се скратат часовите поради топлото време, препорачува МОН

Одлуката на надлежните следува откако родители реагираа на социјалните мрежи и негодуваа децата да бидат …