(ФОТО ГАЛЕРИЈА) Прилеп - џунгла или урбана средина?

(ФОТО ГАЛЕРИЈА) Прилеп – џунгла или урбана средина?

Прилеп низ фотографии:

Во пресрет на Дуовден, од неискосената трева не се гледаат надгробните споменици на Новите градски гробишта, ниту коритото од Градската река, а џунглата околу Градскиот стадион и пристапните скали кон Општата болница, претставува идеално засолниште за змии и разни други влекачи.

Инаку, се’ друго во Прилеп е идеално.

Прочитајте повеќе

СДСМ: ДПМНЕ сака да не врати назад во времето на Хунзите и „Скопје 2014“

СДСМ: ДПМНЕ сака да не врати назад во времето на Хунзите и „Скопје 2014“

Соопштение за јавност на СДСМ Ништо не е променето во ДПМНЕ. На митинзите на ДПМНЕ …