Протест во Белград против ослободителната пресуда за убиството на Славко Ќурувија

Протест во Белград против ослободителната пресуда за убиството на Славко Ќурувија

По 25 минути молк, Фондацијата соопшти дека ќе го остават знамето што на почетокот го развиориле пред Апелација, а кое гласи: „Ја убивте правдата, но вистината живее“

Прочитајте повеќе

ТИРЗ ќе дава 500.000 евра за канцелариска опрема и по 20.000 евра месечно за кирија

ТИРЗ ќе дава 500.000 евра за канцелариска опрема и по 20.000 евра месечно за кирија

ТИРЗ ги менува административните простории. Од Партизанска се сели на градски стадион. РСЕ го има …