Првите наоди од обвинителството за Клиниката за онкологија укажуваат на дела против здравјето на луѓето

Првите наоди од обвинителството за Клиниката за онкологија укажуваат на дела против здравјето на луѓето

Се извлекуваат податоците со истории за третманот на групи пациенти кои примале биолошка терапија на Клиниката, како и медицински истории на уште околу 40-тина пациенти за кои се врши директна проверка на податоците за лекувањето

Прочитајте повеќе

Прв работен ден за новата Влада – резултати или само ротација на кадри?

Прв работен ден за новата Влада – резултати или само ротација на кадри?

Новата власт, која најавува видливи резултати, економијата и животниот стандард на граѓаните ги стави меѓу …