Резултати од третиот ден на Турнирот „Свети Никола 2018“

Резултати од третиот ден на Турнирот „Свети Никола 2018“

3 ден – Резултати:
11.Декември.2018 година ( Вторник )

ВЕТЕРАНИ
16.30 ч. „Комуналец“ – „Тутунски комбинат“ 1:5

СЕНИОРИ
17.10 ч. „Декор Колор“–„КН Елм Ав.-Сер–Анг. Мех.” 2:1
17.50 ч. „Плинови Монт“ – „Мермерен Комбинат“ 2:0
18.30 ч. „Теа – Андреа“ – „Евротип“ 2:2 (3:2) п.
19.10 ч. „Оникс“ – ФК„Црнилиште“ 3:1
19.50 ч. „Оникс“ – „Хаус Монт“ 5:0
20.30 ч. „Јока“ – „Алекс. Македонски – Џулијано“ 3:0
21.10 ч. „Јока“ – „Гентерм“ 3:0

Распоред на натпреварите за турнирот за 12.Декември.2018 година ( Среда )

ВЕТЕРАНИ
16.30 ч. „ОМР Прилеп“ – „Комуналец“

СЕНИОРИ
17.10 ч. „Ди – Да” – „Црнилиште“
17.50 ч. „Витаминка“ – „ККВ“
18.30 ч. „Лезор“ – „Тризла 2“
19.10 ч. „Ст.за Технички преглед-Автоконтрол“ – „Гри – Изгрев“
19.50 ч. „Ст. за Техн. преглед-Автоконтрол“ – „Отпад Микомп“
20.30 ч. „Гентерм“ – „Александар Македонски – Џулијано“

ВЕТЕРАНИ
21.10 ч. „Мермерен Комбинат“ – „Теа Дизајн Валгор“

Прочитајте повеќе

Георгиев бил фатен на дело со мито, Иџет Мемети е второосомничен

Обвинителство: Врховниот судија Георгиев бил фатен на дело со мито, Иџет Мемети е второосомничен

Јавен обвинител предложи притвор само за првоосомничениот кој е затекнат при извршување на кривичното дело, …