Ричардс: Прво што ги советувам политичките кандидати е да ги избришат профилите на социјалните мрежи

Ричардс: Прво што ги советувам политичките кандидати е да ги избришат профилите на социјалните мрежи

Кога ги учам политичките кандидати, прво им велам, избришете ги вашите профили, тргнете се од Твитер, бидејќи вашите опоненти ќе ја прелистаат секоја ваша изјава, буквално сè што сте напишале уште кога сте биле тинејџери, вели за Мета.мк Пол Ричардс, британски специјалист за комуникации и политички кампањи, писател и тренер, со декади искуство за она што се нарекува – „како треба една личност од висок профил да се промовира во јавноста“

Прочитајте повеќе

Ахмети ќе ги открие плановите од „црвените подруми“

Ахмети ќе ги открие плановите од „црвените подруми“

Лидерот на ДУИ обвинува за заткулисни планови на двете најголеми македонски партии и стравува дека …