Русија не ја уништи армијата на Украина

Русија не ја уништи армијата на Украина

Не е точно дека Русите ја уништиле украинската армија, таа уште ја брани територијата на својата суверена држава. Во објавата произволно се тврди дека биле испратени 300 милијарди долари и притоа не се наведува кој ги испратил. Проверката на Вистиномер покажа дека се работи за пакет од 300 милиони долари кои ги вети администрацијата на Бајден

Прочитајте повеќе

Велика Британија: Сунак најави избори на 4 јули

Велика Британија: Сунак најави избори на 4 јули

Со месеци, британската опозиција притискаше за предвремени избори и го обвинуваше премиерот за тактизирање. Сунак …