Русија не победува на сите фронтови

Русија не победува на сите фронтови

Русија до ден денес нема контрола над сета Донецка област (над Славјанск, Краматорск итн.), а да не говориме за поамбициозни планови како што е офанзива на Одеса – како што навивачки најавува објавата на Фејсбук, пишува Вистиномер

Прочитајте повеќе

Иранскиот претседател и министерот за надворешни работи загинаа во хеликоптерска несреќа

Иранскиот претседател и министерот за надворешни работи загинаа во хеликоптерска несреќа

Иранскиот претседател Ебрахим Раиси и неговите придружници, вклучително и министерот за надворешни работи Хосеин Амир …