САД, Франција и Германија ја следат ситуацијата во Русија, Украина вели ова е само почеток

САД, Франција и Германија ја следат ситуацијата во Русија, Украина вели ова е само почеток

Финскиот претседател Саули Ниинисто за финската новинска агенција СТТ изјави дека циркулираат непотврдени информации за ситуацијата во Русија, додавајќи дека „ситуацијата е нејасна“

Прочитајте повеќе

Трамп пред суд: Прв кривичен процес против екс-претседател

Трамп пред суд: Прв кривичен процес против екс-претседател

За првпат во американската историја денеска почнува кривичен судски процес против еден поранешен американски претседател. …