Сарацин: Уставните измени треба да се заокружат што поскоро

Германскиот пратеник Мануел Сарацин порачал дека е важно како ќе биде формулирано прашањето за донесување на уставните измени и да не потценува временскиот период за нивно донесување.

Извор: DW

Прочитајте повеќе

Министерството за правда ја започна постапката за екстрадиција на Љупчо Палевски од Турција

Соопштение од Министерството за правда по однос на барањето за екстрадиција на Љупчо Палевски од …