СДСМ

СДСМ: Милошоски лобира против почеток на преговори со ЕУ, ВМРО-ДПМНЕ е докажан противник на евроинтеграциите

Соопштение за јавност на СДСМ

Срамно, десната рака на Христијан Мицкоски и докажан извор на лажни вести, Антонио Милошоски отишол во Вашингтон да лобира Северна Македонија да не започне преговори за членство во ЕУ.

Наместо да бара ЕУ да донесе одлука што поскоро нашата држава да започне процес за преговори со Унијата, заслужени, за кои ги имаме исполнето сите услови, Милошоски го прави сосем спротивното, работи за блокада на евроинтеграциите.

ВМРО-ДПМНЕ предводена од Христијан Мицкоски е докажан противник на евроинтеграциите, партија која сака државата да ја врати назад во изолација, раскарана со соседите и демократскиот свет.

Прочитајте повеќе

СДСМ: Попречување на акција против дрога, скандалот на обезбедувањето на Мицкоски отвора дилеми за улогата на МВРО-ВМРО

Соопштение за јавност на СДСМ Скандалот со шефот на обезбедувањето на Мицкоски отвора дилеми за …