СДСМ: Повторно се пука, со Тошковски и ДПМНЕ безбедноста на граѓаните се влошува

СДСМ: Повторно се пука, со Тошковски и ДПМНЕ безбедноста на граѓаните се влошува

Соопштение за јавност на СДСМ

Со Тошковски и ДПМНЕ безбедноста на граѓаните се влошува.

Повторно имаме случај на пукање, овој пат во Тетово, каде од автомобил е пукано во семејна куќа.

Во само два месеци откако ДПМНЕ и Тошковски го водат МВР, се случи свирепо убиство на младо момче, убиства, пресметки на криминални групи, опожарени возила, обид за убиство на градоначалник, пукање, во Чаир, сега и во Тетово.

Налик на 11 годишното владеење на ДПМНЕ кога граѓаните стравуваа за својата безбедност.

ДПМНЕ не се способни да ја гарантираат безбедноста и сигурноста на граѓаните!

Прочитајте повеќе

Сребреница – патоказ за новата светска политика

Сребреница – патоказ за новата светска политика

Обединетите нации ја усвоија Резолуцијата за Меѓународниот ден на сеќавање на геноцидот во Сребреница. Со …