Што се крие зад нападот на градоначалникот на Арачиново?

Што се крие зад нападот на градоначалникот на Арачиново?

ЗЕЛС апелира надлежните институции да ги преземат сите потребни мерки за расветлување на нападот во Арачиново, за тоа никогаш повеќе да не се повтори.

Извор: DW

Прочитајте повеќе

Филипче-Пендаровски

Пендаровски за Филипче: Многу човечки животи се спасени заради неговите интервенции

„Многу човечки животи се спасени заради неговите интервенции, неговите дијагнози, неговите операции. Просто кажано, станува …