Штрајковите на германските аеродроми ги поништуваат плановите на илјадници патници

Штрајковите на германските аеродроми ги поништуваат плановите на илјадници патници

Според здружението на аеродромски оператори, повеќе од 580 летови биле откажани, а 90.000 патници морале да ги променат своите планови

Прочитајте повеќе

Запорожје нуклеарна централа

Украинско МНР: Русија е единствената држава во светот која се обидува да украде нуклеарна централа

Ги повикуваме нашите партнери да го зголемат притисокот врз државата агресор, вклучително санкциониот притисок во …