Српскиот министер за одбрана со опасна пропаганда кон Македонија и Црна Гора

Српскиот министер за одбрана со опасна пропаганда кон Македонија и Црна Гора

Во неговата распламтувачка пропаганда кон С.Македонија и Црна Гора, Вучевиќ вели дека е на мислење оти постои голема меѓународна поддршка за создавање на Голема Албанија, нагласувајќи дека тоа не е прашање само за Србија, туку и за нејзините соседи

Прочитајте повеќе

Парламентарни избори во Хрватска како вовед во „суперизборната година“

Парламентарни избори во Хрватска како вовед во „суперизборната година“

Во Хрватска денеска (17 април) се одржуваат редовни парламентарни избори на кои право на глас …