Становите на Мијалков во Охрид се продаваат за речиси 2.000 евра по квадрат

Становите на Мијалков во Охрид се продаваат за речиси 2.000 евра по квадрат

Според огласот, на распродажба се ставени два стана во Охрид – едниот од 46 квадратни метри е со цена од 94.000 евра, додека другиот (58 квадратни метри и помошни простории од 56 квадратни метри) се продава за 146.000 евра

Прочитајте повеќе

Кочанскиот Центар

Убиецот зад кочанскиот фемицид доби доживотна казна

Донесена е пресуда за кривичното дело Убиство извршено при родово базирано насилство и на свиреп …