Стапуваат мерки и препораки за заштита од аерозагадувањето во Скопје

Стапуваат мерки и препораки за заштита од аерозагадувањето во Скопје

Концентрациите на ПМ-10 честички се над четири пати над дозволените максимални концентрации на мерната станица во Лисиче, како и три пати над дозволеното на мерната станица Ректорат

Прочитајте повеќе

Венко Филипче

Д-р Филипче од Струмица: 30.000 денари просечна и 20.000 минимална пензија во следниот мандат (ВИДЕО)

„Секогаш е пријатен муабетот со пензионерите, затоа што тие се мудри, искусни и нивните совети …