Стевче Јакимовски и Катица Јанева на црната листа на САД

Стевче Јакимовски и Катица Јанева на црната листа на САД

Во соопштението на Американскиот Стејт департмент како причина се наведува дека двајцата биле инволвирани во коруптивни активности

Прочитајте повеќе

Венко Филипче

Д-р Филипче од Струмица: 30.000 денари просечна и 20.000 минимална пензија во следниот мандат (ВИДЕО)

„Секогаш е пријатен муабетот со пензионерите, затоа што тие се мудри, искусни и нивните совети …