Столтенберг загрижен за растечките тензии во Западен Балкан

Столтенберг во пресрет на состанокот изјави дека НАТО ќе ја обезбеди стабилноста во Западен Балкан, бидејќи тоа е важно за цела Европа

Прочитајте повеќе

Белорусија одржува општи избори, опозицијата повикува на бојкот

Белорусија одржува строго контролирани парламентарни избори под силно обезбедување на избирачките места и во услови …