Теоријата на Мицкоски за заговор против ВМРО-ДПМНЕ: Од играчка, може да биде плачка

Теоријата на Мицкоски за заговор против ВМРО-ДПМНЕ: Од играчка, може да биде плачка

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ најпрво изјави дека светот правел стратегија за тоа како да ја скрши неговата партија и да ги премислел пратениците за да ги изгласаат уставните измени во Собранието, а еден ден подоцна тој си го промени ставот со изјава дека владата ја притискала меѓународната заедница за да врши тортура врз ВМРО-ДПМНЕ

Прочитајте повеќе

Административци не сакаат да спроведуваат избори, сакаат да празнуваат

Административци не сакаат да спроведуваат избори, сакаат да празнуваат

Реална потреба или празниците и распустот ги натераа административците да се повлекуваат од членството во …