воз железница

„Тргнува“ пругата за брзи возови, утре ќе се потпишува договор со Србија

Српскиот министер за градежништво изјави дека во тек е проектирањето на делницата Ниш – Прешево, долга 135 километри, а македонските партнери ќе ги проектираат „своите“ 50 километри од границата до Скопје

Прочитајте повеќе

Скопскиот градски превоз ќе чека подобри времиња со нова локална власт?

Скопскиот градски превоз ќе чека подобри времиња со нова локална власт?

Додека скопјани реагираат на лошите услови со градскиот превоз, реализацијата на проектите за БРТ и …