Турција одобри екстрадиција на осомничениот убиец на Вања Ѓорчевска: Љупчо Палевски – Палчо

Турција одобри екстрадиција на осомничениот убиец на Вања Ѓорчевска: Љупчо Палевски – Палчо

Министерството за правда ја потврди екстрадициајта на Палевски, првоосмоничениот во двојното убиство на 14-годишната Вања Ѓорчевска и на 74-годишниот Панче Жежовски

Прочитајте повеќе

Конститутивната седница на Собранието ќе се закаже на 28 мај

Конститутивната седница на Собранието ќе се закаже на 28 мај

Дневниот ред на конститутивната седница, според Деловникот, ќе има три точки односно избор на Верификациона …