Украинската контраофанзива напредува на сите фронтови, Зеленски кажа дека понеделник е „среќен ден“

Украинската контраофанзива напредува на сите фронтови, Зеленски кажа дека понеделник е „среќен ден“

Зеленски го опиша понеделник како „среќен ден“ и рече дека неговите војници „напреднале во сите правци“ на фронтот

Прочитајте повеќе

Израел: Ќе одговориме на иранскиот воздушен напад

Израел: Ќе одговориме на иранскиот воздушен напад

Ќе ги оставиме Израелците да зборуваат за тоа. Ние не сме вклучени во нивниот процес …