Вицепремиерот Николовски позитивен на коронавирус

Вицепремиерот Николовски позитивен на коронавирус

Вицепремиерот за борба против корупција, одржлив развој и човечки ресурси, Љупчо Николовски на Фејсбук објави дека е позитивен на коронавирус.

Прочитајте повеќе

Георгиев бил фатен на дело со мито, Иџет Мемети е второосомничен

Обвинителство: Врховниот судија Георгиев бил фатен на дело со мито, Иџет Мемети е второосомничен

Јавен обвинител предложи притвор само за првоосомничениот кој е затекнат при извршување на кривичното дело, …