(ВИДЕО) Три децении без „кошаркарскиот Моцарт“, Дражен Петровиќ

(ВИДЕО) Три децении без „кошаркарскиот Моцарт“, Дражен Петровиќ

Дражен Петровиќ (22.10.1964 – 7.06.1993)

Прочитајте повеќе

УЕФА покрена дисциплинска постапка против хрватската и албанската федерација

УЕФА покрена дисциплинска постапка против хрватската и албанската федерација

Унијата на европски фудбалски сојуз УЕФА покрена дисциплинска постапка против Хрватска и Албанија поради случувањата …