Во Балтимор се урна мост откако во него удрил брод

Во Балтимор се урна мост откако во него удрил брод

Во градот Балтимор, во американската сојузна држава Мериленд, се урна мост долг два километри, откако во него удрил брод.

Извор: DW

Прочитајте повеќе

ОБСЕ: Донесувањето на изборниот закон на РС е противуставно

ОБСЕ: Донесувањето на изборниот закон на РС е противуставно

Воспоставувањето на паралелни структури кои ја поткопуваат севкупната безбедност и стабилност на земјата се против …