Во општина Новаци, премиерот Заев ќе изврши увид во работите на магистралниот гасовод

Во општина Новаци, премиерот Заев ќе изврши увид во работите на магистралниот гасовод

Премиерот Заев заедно со министерот за транспорт и врски, Горан Сугарески денеска ќе направат увид во напредокот на работите на магистралниот гасовод, секција Неготино – Кавадарци – Прилеп – Битола.

Локацијата на која ќе биде извршен увидот на работите се наоѓа во општина Новаци, на локалниот пат од Новаци кон населеното место Маково.

Прочитајте повеќе

Георгиев бил фатен на дело со мито, Иџет Мемети е второосомничен

Обвинителство: Врховниот судија Георгиев бил фатен на дело со мито, Иџет Мемети е второосомничен

Јавен обвинител предложи притвор само за првоосомничениот кој е затекнат при извршување на кривичното дело, …