Градскиот превоз во Прилеп од денеска побогат за 4 нови автобуси на метан

Градскиот превоз во Прилеп од денеска побогат за 4 нови автобуси на метан

Денеска во Прилеп ќе бидат предадени во употреба четирите нови автобуси на метан, кои Општина Прилеп и Јавното претпријатие за просторно и урбанистичко планирање ги набавија за потребите на градскиот превоз.

Настанот ќе се одржи во 11.00 часот на булеварот „Гоце Делчев“, во центарот на градот, а на него ќе присуствува и премиерот Зоран Заев.

Прочитајте повеќе

Изборна битка во петка и шестка за две пратенички места

Изборна битка во петка и шестка за две пратенички места

Гласачите во седум избирачки места во две изборни единици ќе одлучуваат можеби и за преструктуирање …