Данка убиство

Заврши потрагата по Данка, осомничените за убиство ја прегазиле со автомобил, па го фрлиле телото на депонија

Осомничените лица работеле во Водовод, а српската полиција во моментов ја пребарува депонијата во која било фрлено телото на двегодишното дете, кое се водеше како исчезнато од 26 март

Прочитајте повеќе

СДСМ: ДПМНЕ сака да не врати назад во времето на Хунзите и „Скопје 2014“

СДСМ: ДПМНЕ сака да не врати назад во времето на Хунзите и „Скопје 2014“

Соопштение за јавност на СДСМ Ништо не е променето во ДПМНЕ. На митинзите на ДПМНЕ …