Премиерот Ковачевски на состанок на шефови на влади на земјите членки на НАТО

Премиерот Ковачевски на состанок на шефови на влади на земјите членки на НАТО

Претседателот на Владата, Димитар Ковачевски, утре ќе учествува на состанокот на шефови на влади на НАТО земјите од Југоисточна Европа којшто се одржува во Софија, Република Бугарија.

Состанокот започнува во 10:00 часот во резиденција „Бојана“.

Прочитајте повеќе

Георгиев бил фатен на дело со мито, Иџет Мемети е второосомничен

Обвинителство: Врховниот судија Георгиев бил фатен на дело со мито, Иџет Мемети е второосомничен

Јавен обвинител предложи притвор само за првоосомничениот кој е затекнат при извршување на кривичното дело, …