Агрон Демири: Нема откажување од иднината! Младите сакаат европска иднина!

Агрон Демири: Нема откажување од иднината! Младите сакаат европска иднина!

Младите не сакаат поделби и тензии, младите сакаат европска иднина, европско образование, сакаат европски услови тука дома. Ние младите ја сакаме Европа, ама тука дома во Македонија и тоа ќе го оствариме, истакна коносителот на листата на СДСМ и Коалицијата во изборната единица шест, Агрон Демири.

Шестата изборна единица, така како во кец, двојка, тројка четворка и петка нема откажување од иднината. Гласајте за број 1, порача Демири од големиот митинг на СДСМ и Коалицијата.

Прочитајте повеќе

Конститутивната седница на Собранието ќе се закаже на 28 мај

Конститутивната седница на Собранието ќе се закаже на 28 мај

Дневниот ред на конститутивната седница, според Деловникот, ќе има три точки односно избор на Верификациона …