Ахмети ќе ги открие плановите од „црвените подруми“

Ахмети ќе ги открие плановите од „црвените подруми“

Лидерот на ДУИ обвинува за заткулисни планови на двете најголеми македонски партии и стравува дека тие ќе имаат влијание и на меѓуетничките односи.

Извор: DW

Прочитајте повеќе

Finance Think: Во првиот квартал од 2024 година БДП зголемен за 1.2 отсто

Finance Think: Во првиот квартал од 2024 година БДП зголемен за 1.2 отсто

Finance Think го публикуваше Макроекономскиот монитор за квартал 1, 2024 година. Во првиот квартал од 2024, БДП се …